Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29019
Title: | Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів |
Authors: | Тригубенко, Ю. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гринченко, О. О. Омельченко, С. Б. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Тригубенко Ю. М. Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гринченко О. О., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 49. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29019 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_48-48.pdf | 133.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.