Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29019
Title: Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів
Authors: Тригубенко, Ю. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, О. О.
Омельченко, С. Б.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тригубенко Ю. М. Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гринченко О. О., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 49.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29019
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_48-48.pdf133.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.