Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29202
Title: Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
Authors: Гринченко, О. О.
Карпов, Р. В.
Рябець, О. Ю.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Гринченко О. О., Карпов Р. В., Рябець О. Ю. Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 21-22
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29202
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-21-22.pdf235.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.