Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58700
Title: Виїзні практичні заняття в системі підготовки здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Authors: Гринченко, О. О.
Рябець, О. Ю.
Болдир, Г. Є.
Андреєва, О. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринченко О. О., Рябець О. Ю., Болдир Г. Є., Андреєва О. В. Виїзні практичні заняття в системі підготовки здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр зі спеціальності 181 «Харчові технології». Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 46-47.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58700
ISBN: 978-966-405-478-9
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_46-47.pdf232.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.