Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3353
Title: | Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату |
Authors: | Товма, Л. Ф. Горальчук, А. Б. Гринченко, О. О. |
Keywords: | напівфабрикати;ПАР;повітряно-горіховий напівфабрикат |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Товма Л. Ф., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 9-17. |
Abstract: | Наведено результати експериментальних досліджень поверхневого
натягу яєчного білка з поверхнево-активними речовинами. Розглянуто
взаємодію білків з поверхнево-активними речовинами, що забезпечують
регулювання поверхневого натягу в технології виробництва повітряногоріхового напівфабрикату. Експериментальні дані систематизовано, за
результатами чого, зроблено висновки щодо раціонального використання
поверхнево-активних речовин у рецептурному складі повітряно-горіхового
напівфабрикату. The article presents the results of experimental studies of the surface tension of egg protein with a surface-active substances. The interaction between proteins and surfactants, which provide for control of surface tension in the technology of air semi-nut, was considered. The experimental informations were systematized, which resulted the conclusion about rational use of surfactants in the formulations airwalnut semi-finished product. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3353 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_4.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.