Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24217
Title: Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирів
Authors: Запаренко, Г. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, О. О.
Гурікова, І. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Запаренко Г. В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Гринченко О. О., Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 21.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24217
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_21.pdf120.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.