Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3352
Title: | Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату |
Authors: | Котляр, О. В. Горальчук, А. Б. Гринченко, О. О. |
Keywords: | напівфабрикати;сухі збивні напівфабрикати;білковмісна молочна сировина |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Котляр О. В., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 3-9. |
Abstract: | Наведено результати експериментальних досліджень піноутворюючої
здатності та стійкості пін білковмісної молочної сировини з використанням
поверхнево-активних речовин. Обґрунтовано їх використання для
забезпечення максимальної піноутворюючої здатності та стійкості пін.
Експериментальні дані систематизовано, за результатами зроблено висновки
щодо раціонального використання білковмісної молочної сировини та
поверхнево-активних речовин у рецептурному складі сухого напівфабрикату
для збивання. The article presents the experimental results of foaming properties and foam stability of protein-containing raw milk with using surface-active substances. There were grounded their use for providing maximum foaming properties and stability of foams. The experimental informations were systematized and by their results it was concluded about rational use of protein-containing raw milk and surfactants in the formulations dry semifinished for beating. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3352 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_3.pdf | 288.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.