Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Вибір технічного оснащення для виробництва екстрактів із пектиновмісної сировини | Гринченко, Наталія Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович |
2014 | Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбас | Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Островерх, Ірина Станіславівна |
2006 | Вступ до фаху | Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна |
2021 | Загальні технології харчової промисловості. Частина 2 | Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович |
2015 | Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини | Плотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна |
2018 | Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції | Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії | Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна |
2016 | Пакування харчових продуктів галузі | Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталія Геннадіївна |
2020 | Сировинні ресурси технологіі галузі | Гринченко, Наталія Геннадіївна; Желєва, Тетяна Сергіївна |
2015-01-12 | Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів | Янчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна |
2016 | Теоретичні основи харчових виробництв | Гринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна |
2015 | Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів | Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Гринченко, Наталія Геннадіївна |
2007 | Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна |
2018 | Формування сировинних ресурсів | Гринченко, Наталія Геннадіївна; Желєва, Тетяна Сергіївна |
2023 | Харчові технології: метод. вказівки | Гринченко, Наталія Геннадіївна; Желєва, Тетяна Сергіївна |