Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949
Title: Теоретичні основи харчових виробництв
Authors: Гринченко, Наталія Геннадіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: методичні вказівки;харчові виробництва
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринчекно Н. Г., Большакова В. А., Желєва Т. С. Теоретичні основи харчових виробництв: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків, 2016. 48 с.
Abstract: У лабораторному практикумі зібрано роботи, під час проведення яких вивчаються властивості основних складових частин харчових продуктів та їх змінювання під впливом технологічної обробки. Знання закріплюються під час проведення коллоквіумів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
teoretychni_osnovy_kharchovykh_vyrobnytstv_kht_MV_2016.pdf2.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.