Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949
Title: | Теоретичні основи харчових виробництв |
Authors: | Гринченко, Наталія Геннадіївна Большакова, Вікторія Анатоліївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Keywords: | методичні вказівки;харчові виробництва |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гринчекно Н. Г., Большакова В. А., Желєва Т. С. Теоретичні основи харчових виробництв: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків, 2016. 48 с. |
Abstract: | У лабораторному практикумі зібрано роботи, під час проведення яких вивчаються властивості основних складових частин харчових продуктів та їх змінювання під впливом технологічної обробки. Знання закріплюються під час проведення коллоквіумів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
teoretychni_osnovy_kharchovykh_vyrobnytstv_kht_MV_2016.pdf | 2.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.