Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5036
Title: Формування сировинних ресурсів
Authors: Гринченко, Наталія Геннадіївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: продукція;ресурси;сировина;тваринне походження
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринченко Н. Г., Желєва Т. С. Формування сировинних ресурсів: методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 "Харчові технології" (освітня програма "Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищої освіти бакалавр; Харк. держ. у-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 50 c.
Abstract: Мета викладення дисципліни "Формування сировинних ресурсів" полягає у визначенні рівня розвітку тваринництва в умовах прискореного науково-технічного прогресу галузі, наданні майбутьнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок організації раціонального забезбечення сировиною підприемств галузі, залучення до переробки нових види сировинних ресурсів, поглиблення рівня переробки м'ясних сировинних ресурсів у готову продукцію.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5036
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018._2_pos_24.pdf6.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.