Browsing by Author Гревцева, Наталія Вячеславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробівСамохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Брикова, Тетяна Миколаївна
2018Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробівГревцева, Наталія Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Набоков, Дмитро Олександрович
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Городиська, Олена Володимирівна
2014Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тістіНабоков, Дмитро Олександрович; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Дьяков, Олександр Георгійович; Моргун, Олена Валеріївна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 1Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 2Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2015Контроль якості та безпека продукції галузіШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2018Методи контролю продукції харчових виробництвПостнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2018Основи технології галузі. Розділ 3Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2016Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГревцева, Наталія Вячеславівна; Набоков, Дмитро Олександрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2020Роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузіГревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна
2017-08-28Спосіб виробництва кондитерської глазуріГревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Марущенко, Анна Сергіївна; Кузнецов, Олександр Олексійович; Верешко, Анастасія Андріївна
2017-08-28Спосіб виробництва кондитерської глазуріГревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Марущенко, Анна Сергіївна; Кузнецов, Олександр Олексійович; Верешко, Анастасія Андріївна
2017-08-28Спосіб виробництва кондитерської глазуріГревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Марущенко, Анна Сергіївна; Кузнецов, Олександр Олексійович; Верешко, Анастасія Андріївна
2016-12-26Спосіб виробництва печива здобногоСамохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна; Верешко, Анастасія Андріївна
2016-12-26Спосіб виробництва печива здобногоСамохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна; Верешко, Анастасія Андріївна
2018-04-10Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне"Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна; Верешко, Анастасія Андріївна
2016-12-26Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне"Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна; Верешко, Анастасія Андріївна
2014-07-10Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробахПавлюк, Раїса Юріївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Набоков, Дмитро Олександрович; Моргун, Олена Валеріївна; Даценко, Алла Миколаївна