Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19937
Title: Контроль якості та безпека продукції галузі
Authors: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Keywords: якість;безпека продукції;моніторинг виробництва;підприємства галузі
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Гревцева Н. В., Касабова К. Р. Контроль якості та безпека продукції галузі: лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 29 с.
Abstract: Метою дисципліни є вивчення основних підходів з формування якості й забезпечення безпеки продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19937
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kontrol_yakosti_bezpeka_tkhkmkh_LP_2015.pdf258.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.