Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19937
Title: | Контроль якості та безпека продукції галузі |
Authors: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Касабова, Катерина Рубенівна |
Keywords: | якість;безпека продукції;моніторинг виробництва;підприємства галузі |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шидакова-Каменюка О. Г., Гревцева Н. В., Касабова К. Р. Контроль якості та безпека продукції галузі: лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 29 с. |
Abstract: | Метою дисципліни є вивчення основних підходів з формування якості й забезпечення безпеки продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19937 |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kontrol_yakosti_bezpeka_tkhkmkh_LP_2015.pdf | 258.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.