Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19937
Назва: | Контроль якості та безпека продукції галузі |
Автори: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Касабова, Катерина Рубенівна |
Ключові слова: | якість;безпека продукції;моніторинг виробництва;підприємства галузі |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Шидакова-Каменюка О. Г., Гревцева Н. В., Касабова К. Р. Контроль якості та безпека продукції галузі: лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 29 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дисципліни є вивчення основних підходів з формування якості й забезпечення безпеки продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19937 |
Розташовується у зібраннях: | Практикуми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol_yakosti_bezpeka_tkhkmkh_LP_2015.pdf | 258.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.