Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19937
Назва: Контроль якості та безпека продукції галузі
Автори: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Ключові слова: якість;безпека продукції;моніторинг виробництва;підприємства галузі
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шидакова-Каменюка О. Г., Гревцева Н. В., Касабова К. Р. Контроль якості та безпека продукції галузі: лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 29 с.
Короткий огляд (реферат): Метою дисципліни є вивчення основних підходів з формування якості й забезпечення безпеки продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19937
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol_yakosti_bezpeka_tkhkmkh_LP_2015.pdf258.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.