Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21583
Title: | Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів |
Authors: | Гревцева, Наталія Вячеславівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Набоков, Дмитро Олександрович |
Keywords: | каротинвмісна сировина;кондитерські вироби;технологія;харчові системи;борошняні вироби;кріогенна технологія |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Набоков Д. О. Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 122 с. |
Abstract: | У монографії узагальнено результати наукових досліджень щодо обґрунтування технології макаронних та борошняних кондитерських виробів з використанням каротинвмісної сировини. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21583 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_karotynvmisnoyi_syrovyny_18.pdf | 3.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.