Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21583
Title: Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів
Authors: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Keywords: каротинвмісна сировина;кондитерські вироби;технологія;харчові системи;борошняні вироби;кріогенна технологія
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Набоков Д. О. Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 122 с.
Abstract: У монографії узагальнено результати наукових досліджень щодо обґрунтування технології макаронних та борошняних кондитерських виробів з використанням каротинвмісної сировини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21583
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_karotynvmisnoyi_syrovyny_18.pdf3.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.