Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27469
Title: Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробів
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Касабова К. Р., Брикова Т. М. Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конференції: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 291-292.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27469
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_291-292.pdf89.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.