Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13966
Title: Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Моргун, Олена Валеріївна
Даценко, Алла Миколаївна
Issue Date: 10-Jul-2014
Citation: Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах. Патент України на корисну модель № 91630, МПК A23L 1/16 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, Н. В. Гревцева, Д. О. Набоков, О. В. Моргун, А. М. Даценко.№ u 2014 01554. Заявл. 17.02.2014. Опубл. 10.07.2014, Бюл.№ 13. 5 с.
Series/Report no.: 11;91630
Abstract: Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину, що включає підготовку сировини, приготування тіста з борошна пшеничного хлібопекарського та води, у якій попередньо розчинена наноструктурована кріопаста з моркви, формування макаронних виробів та висушування їх до вологості 13 %, причому як стабілізуючу добавку використовують спиртовий екстракт кори дуба у кількості 1…3 % до маси борошна пшеничного, який розчинюють у воді разом з наноструктурованою кріопастою з моркви.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13966
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
91630.pdf170.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.