Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16045
Title: Спосіб виробництва кондитерської глазурі
Authors: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Городиська, Олена Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Марущенко, Анна Сергіївна
Кузнецов, Олександр Олексійович
Верешко, Анастасія Андріївна
Issue Date: 28-Aug-2017
Citation: Спосіб виробництва кондитерської глазурі. Патент України на корисну модель №118822, МПК (2017.01) A23G 1/30 (2006.01) A23G 1/34 (2006.01) A23G 1/48 (2006.01) A23G 3/00. Н. В. Гревцева, О. В. Городиська, О. В. Самохвалова, А. С. Марущенко, О. О. Кузнецов, А. А. Верешко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 02711. Заявл. 23.03.2017. Опубл. 28.08.2017, Бюл.№ 16. 5 с.
Series/Report no.: 11;118822
Abstract: Спосіб виробництва кондитерської глазурі включає змішування та перетирання попередньо підготовленої сировини: кондитерського жиру, цукрової пудри, какао-порошку, поверхнево активних та ароматичних речовин до отримання готової глазурі. При цьому частину какао порошку замінюють біологічно активною добавкою - тонкодисперсним порошком з макухи виноградних кісточок у кількості 3,0…7,0 % до маси глазурі, а приготування глазурі здійснюють у млині.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16045
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
118822.pdf165.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.