Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323
Title: Методи контролю продукції харчових виробництв
Authors: Постнова, Ольга Миколаївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Keywords: борошняні кондитерські вироби;кондитерське виробництво;контроль якості;харчове виробництво;харчова продукція;якість продукції
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнова О. М., Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Шматченко Н. В. Методи контролю продукції харчових виробництв: опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 107 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни є набування знань із питань, пов'язаних iз переробною і харчовою промисловiстю Україні, надбання навичок у організації, виборі методів контролю та проведенні контролю якості безпечності продукції.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Control methods_KL_18.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.