Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323
Title: | Методи контролю продукції харчових виробництв |
Authors: | Постнова, Ольга Миколаївна Касабова, Катерина Рубенівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Шматченко, Наталя Василівна |
Keywords: | борошняні кондитерські вироби;кондитерське виробництво;контроль якості;харчове виробництво;харчова продукція;якість продукції |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Постнова О. М., Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Шматченко Н. В. Методи контролю продукції харчових виробництв: опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 107 с. |
Abstract: | Метою вивчення дисципліни є набування знань із питань, пов'язаних iз переробною і харчовою промисловiстю Україні, надбання навичок у організації, виборі методів контролю та проведенні контролю якості безпечності продукції. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Control methods_KL_18.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.