Browsing by Author Гавриш, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тістаШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В.
2016Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хлібаШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В.
2019Використання деяких можливостей порталу Elevatorist.com під час навчання студентівБогомолов, О. В.; Гавриш, Т. В.; Денисенко, С. А.; Чалий, І. В.
2019Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тістаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2015Вплив озону на мікрофлору зернаГавриш, Т. В.; Лабузова, А. М.
2019Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошнаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2012Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тістаСафонова, О. М.; Гавриш, Т. В.
2018Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тістаГавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Галясний, І. В.
2017Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білківГалясний, І. В.; Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.
2024Дослідження іонзв'язувальної здатності білків рисового тіста за наявності поліпшувачівБоровікова, Н. О.; Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження фізико-хімічних, мікробіологічних, біохімічних процесів у виробництві харчових продуктів з зерна та борошна" (остаточний)Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Фоміна, І. М.; Боровікова, Н. О.; Даньшин, Я. В.
2011Исследование эффективности бактофугирования молокаМашкин, Н. И.; Могутова, В. Ф.; Париш, Н. Н.; Богомолов, А. В.; Гавриш, Т. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. И.; Скрипка, Л. И.
2011Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавокСафонова, О. М.; Гавриш, Т. В.
2022Пакування зернопродуктів: застосування та подовження терміну зберіганняГавриш, Т. В.; Фоміна, І. М.
2022Парові безглютенові вироби (теорія і практика)Шаніна, о. М.; Мінченко, С. М.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.
2014Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавкамиШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.
2022Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна сортів пшениці м’якої озимоїПузік, Л. М.; Пузік, В. К.; Гавриш, Т. В.
2020Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліумуГавриш, Т. В.; Даньшин, Я. В.; Кайдалова, В. Р.
2024Технологічне проектування елеваторів та комбікормових підприємств: навчальний посіб.Фоміна, І. В.; Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.
2016Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукціїГавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Дугіна, К. В.; Лобачева, Н. Л.