Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Гавриш, Т. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тіста
Шаніна, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
;
Галясний, І. В.
2016
Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба
Шаніна, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
;
Галясний, І. В.
2019
Використання деяких можливостей порталу Elevatorist.com під час навчання студентів
Богомолов, О. В.
;
Гавриш, Т. В.
;
Денисенко, С. А.
;
Чалий, І. В.
2019
Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста
Шаніна, О. М.
;
Боровікова, Н. О.
;
Гавриш, Т. В.
;
Дугіна, К. В.
;
Фейзопуло, О. Е.
2015
Вплив озону на мікрофлору зерна
Гавриш, Т. В.
;
Лабузова, А. М.
2019
Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна
Шаніна, О. М.
;
Боровікова, Н. О.
;
Гавриш, Т. В.
;
Дугіна, К. В.
;
Фейзопуло, О. Е.
2012
Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста
Сафонова, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
2018
Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста
Гавриш, Т. В.
;
Шаніна, О. М.
;
Галясний, І. В.
2017
Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків
Галясний, І. В.
;
Гавриш, Т. В.
;
Шаніна, О. М.
2024
Дослідження іонзв'язувальної здатності білків рисового тіста за наявності поліпшувачів
Боровікова, Н. О.
;
Шаніна, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження фізико-хімічних, мікробіологічних, біохімічних процесів у виробництві харчових продуктів з зерна та борошна" (остаточний)
Гавриш, Т. В.
;
Шаніна, О. М.
;
Фоміна, І. М.
;
Боровікова, Н. О.
;
Даньшин, Я. В.
2011
Исследование эффективности бактофугирования молока
Машкин, Н. И.
;
Могутова, В. Ф.
;
Париш, Н. Н.
;
Богомолов, А. В.
;
Гавриш, Т. В.
;
Денисенко, С. А.
;
Токолов, Ю. И.
;
Скрипка, Л. И.
2011
Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок
Сафонова, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
2022
Пакування зернопродуктів: застосування та подовження терміну зберігання
Гавриш, Т. В.
;
Фоміна, І. М.
2022
Парові безглютенові вироби (теорія і практика)
Шаніна, о. М.
;
Мінченко, С. М.
;
Гавриш, Т. В.
;
Дугіна, К. В.
2014
Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками
Шаніна, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
2022
Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна сортів пшениці м’якої озимої
Пузік, Л. М.
;
Пузік, В. К.
;
Гавриш, Т. В.
2020
Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліуму
Гавриш, Т. В.
;
Даньшин, Я. В.
;
Кайдалова, В. Р.
2024
Технологічне проектування елеваторів та комбікормових підприємств: навчальний посіб.
Фоміна, І. В.
;
Гавриш, Т. В.
;
Шаніна, О. М.
;
Боровікова, Н. О.
2016
Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції
Гавриш, Т. В.
;
Шаніна, О. М.
;
Дугіна, К. В.
;
Лобачева, Н. Л.