Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62493
Title: Безпека продукції зернопереробних виробництв: метод. рекомендації
Authors: Пузік, Л. В.
Гавриш, Т. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Безпека продукції зернопереробних виробництв: метод. рекомендації для самостійної роботи з дисц. «Безпека продукції зернопереробних виробництв» для студентів освітнього рівня підготовки магістр спец. 181 Харчові технології; уклад.: Т. В. Гавриш, Л. М. Пузік. Харків: ДБТУ, 2024. 27 с.
Abstract: Метою дисципліни " Безпека продукції зернопереробних виробництв" є надання здобувачам ґрунтовних знань і практичних вмінь щодо пошуку шляхів зниження впливу шкідливих хімічних речовин в зернопродуктах та комбікормах; ознайомлення із класифікацією шкідливих факторів навколишнього середовища, видами контамінації харчових зерна і шляхами зниження впливу шкідливих хімічних речовин в харчових продуктах; розгляд основних нормативних документів, що регламентують показники безпеки харчових продуктів, теоретичні та практичні аспекти впровадження системи НАССР у переробних Завдання вивчення дисципліни полягають у вивченні питань безпеки зерна і продукції переробки, джерела забруднення зернової та зернобобової продукції токсичними речовинами, мікотоксинами важкими металами та пестицидами; – встановлення відповідності зерна національним та міжнародним вимогам, ознайомлення з методами оцінки, основними етапами і порядком проведення її експертизи; – опанування особливості впровадження системи НАССР на різних ланках виробництва для отримання якісної і безпечної зернопродуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62493
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_bezpeka_sam_181_24.pdf415.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.