Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4792
Title: Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста
Authors: Сафонова, О. М.
Гавриш, Т. В.
Keywords: тісто;еластичність тіста;поліпшуючі домішки
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 229-234.
Abstract: Доведено доцільність використання поліпшуючих домішок для покращення фізичних властивостей тіста на основі слабкого пшеничного борошна. Фаринографічними дослідженнями встановлено, що органічні кислоти сумісно з гліцерином підвищують еластичність тіста та знижують його розрідження.
We prove the feasibility of using additives to improve the physical properties of the test based on a weak flour. Farinografichnymi research found that organic acids together with glycerol increase the elasticity of the test and reduce its dilution.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4792
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_37.pdf256.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.