Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261
Title: Парові безглютенові вироби (теорія і практика)
Authors: Шаніна, о. М.
Мінченко, С. М.
Гавриш, Т. В.
Дугіна, К. В.
Keywords: паровой хліб;тістоприготування;білково-протеїназний комплекс;фракційний склад білків;рецептура;високобілкові інгредієнти
Issue Date: 2022
Publisher: Харків:КП «Міська друкарня»
Citation: Шаніна О. М.,Мінченко С. М., Гавриш Т. В. Дугіна К. В. Парові безглютенові вироби (теорія і практика): монографія. Харків:КП «Міська друкарня», 2022. 96 c.
Abstract: В монографії розглядаються теоретичні і практині аспекти по обгрунтуванню технології парового безглютенового хліба на основі безглютенової борошняної сировини із підпищеним вмістом білка та зниженим глікемічним індексом. Наведено сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів та отримані нові закономірності утворення структури безглютенового парового хліба.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Parovi bezhlyutenovi vyroby_22.pdf2.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.