Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3686
Title: Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба
Other Titles: Определение состава безглютеновой мучные сырья в технологии бездрожжевого хлеба
Definitions of raw materials gluten-free flour in technology unleavened bread
Authors: Шаніна, О. М.
Гавриш, Т. В.
Галясний, І. В.
Keywords: целіакія;безглютенове борошно;бездріжджовий хліб;якість хліба;целиакия;безглютеновая мука;бездрожжевой хлеб;качество хлеба;celiac disease;gluten-free flour;non-yest bread;bread quality
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Шаніна О. М., Гавриш Т. В., Галясний І. В. Визачення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба. Інженерія переробних і харчових технологій. 2016. № 1 (2). С. 8-12.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)
Abstract: Досліджено теоретичні аспекти для обґрунтування технології бездріжджового безглютенового хліба та вивчено вплив різної безглютенової борошняної сировини на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба
Исследованы теоретические аспекты для обоснования технологии бездрожжевого безглютенового хлеба и изучено влияние различного безглютенового мучного сырья на органолептические и физико-химические показатели качества хлеба
The theoretical aspects for justification of the technology of non-yeast gluten-free bread were studied. It was also examined the effect of different gluten-free flour raw materials on the organoleptic and physical-chemical indicators of bread quality
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3686
Appears in Collections:№ 1 (2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf683.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.