Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3686
Title: | Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба |
Other Titles: | Определение состава безглютеновой мучные сырья в технологии бездрожжевого хлеба Definitions of raw materials gluten-free flour in technology unleavened bread |
Authors: | Шаніна, О. М. Гавриш, Т. В. Галясний, І. В. |
Keywords: | целіакія;безглютенове борошно;бездріжджовий хліб;якість хліба;целиакия;безглютеновая мука;бездрожжевой хлеб;качество хлеба;celiac disease;gluten-free flour;non-yest bread;bread quality |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Шаніна О. М., Гавриш Т. В., Галясний І. В. Визачення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба. Інженерія переробних і харчових технологій. 2016. № 1 (2). С. 8-12. |
Series/Report no.: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2) |
Abstract: | Досліджено теоретичні аспекти для обґрунтування технології бездріжджового безглютенового хліба та вивчено вплив різної безглютенової борошняної сировини на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба Исследованы теоретические аспекты для обоснования технологии бездрожжевого безглютенового хлеба и изучено влияние различного безглютенового мучного сырья на органолептические и физико-химические показатели качества хлеба The theoretical aspects for justification of the technology of non-yeast gluten-free bread were studied. It was also examined the effect of different gluten-free flour raw materials on the organoleptic and physical-chemical indicators of bread quality |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3686 |
Appears in Collections: | № 1 (2) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.