Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48442
Title: Исследование эффективности бактофугирования молока
Other Titles: Дослідження ефективності бактофугірованія молока
Investigation of the effectiveness of milk baktofugirovaniya
Authors: Машкин, Н. И.
Могутова, В. Ф.
Париш, Н. Н.
Богомолов, А. В.
Гавриш, Т. В.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. И.
Скрипка, Л. И.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Машкин Н. И., Могутова В. Ф., Париш Н. Н., Богомолов А. В., Гавриш Т. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. И., Скрипка Л. И. Исследование эффективности бактофугирования молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 42-47.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: Изучены типы бактофуг и эффективность их использования. Бактофугирование обеспечивает уничтожение на 98... 99% микроорганизмов. Использование комбинированной обработки молока позволяет практически полностью уничтожить микрофлору молока.
Вивчено типи бактофуг та ефективність їх використання. Бактофугірованіе забезпечує знищення на 98...99% мікроорганізмів. Використання комбінованої обробки молока дозволяє практично повністю знищити мікрофлору молока.
Studied types bactofugeur and efficiency of their use. Baktofugirovanie ensures the destruction of 98 99% of the microorganisms. The use of combined treatment of milk can almost completely destroy the microflora of milk.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48442
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_8.pdf260.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.