Browsing by Author Гурський, П. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 119 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Визначення вмісту пилу в повітрі робочої зониЛук' янов, І. М.; Богомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Кісь-Коркіщенко, Л. В.
2021Визначення впливу електромагнітної обробки олії на тривалість процесу кристалізації воскоподібних речовинГурський, П. В.; Родін, Є. Г.
2021Визначення впливу частоти обертання вальців на вихід борошнаГурський, П. В.; Міщенко, Д. В.
2023Визначення масової частки сухих речовин рефрактометричних методом: метод. реком.та завдання для виконання лаб. роботиБогомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Денисенко, С. А.
2023Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботиБогомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Денисенко, С. А.
2023Визначення якості зерна різними методами: метод. рек. та завдання для виконання лаб. роботиБогомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Денисенко, С. А.
2022Дослідження витрат енергії тістомісильної машини періодичної діїГурський, П. В.; Коновалова, О. О.
2023Дослідження вливу величини і тривалості напруги на адгезійну міцність тістаГурський, П. В.; Хухлей, С. О.
2009Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшникаПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.
2022Дослідження вологості паливних гранул з різної сировиниГурський, П. В.; Пєстріков, А. Е.
2009Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочнихГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2011Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметріїГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.
2014Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочногоБідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.
2023Дослідження впливу вологовмісту м’ятки на вихід соняшникової олії в шнековому пресіГурський, П. В.; Місюра, І. Ю.
2010Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продуктуКолеснікова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Гурський, П. В.
2016Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пастиГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2010Дослідження впливу основних компонентів на структурно-механічні властивості структурованого продуктуКолеснікова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Ситник, Т. М.; Гурський, П. В.
2023Дослідження впливу режимів роботи випарника на холодопродуктивність компресійної холодильної машини: метод. вказ до виконання практичного заняття за курсом «Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв»Богомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.
2023Дослідження впливу режимів роботи віддільника рідини на холодопродуктивність компресійної холодильної машини: метод. вказ. до виконання практичного заняттяБогомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.
2023Дослідження впливу режимів роботи конденсатора на холодопродуктивність компресійної холодильної машини: метод. вказ до виконання практ. заняттяГурський, П. В.; Богомолов, О. В.; Іващенко, С. Г.