Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459
Title: | Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи |
Authors: | Богомолов, О. В. Гурський, П. В. Іващенко, С. Г. Денисенко, С. А. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с. |
Abstract: | Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Технологія борошномельного виробництва». В даній роботі розглядаються основні методивизначення якості борошна, прилади, матеріали. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_LR_Vyznachennya yakosti boroshna_23.pdf | 342.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.