Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 14.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Мурликіна, Наталія Віталіївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2020
Харчові технології. Ч. 2.
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2018
Харчові технології. Практичний курс
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Ботштейн, Белла Борисівна
;
Черемська, Т. В.
;
Журавльов, Сергій Володимирович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Федак, Наталія Василівна
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Болгова, Н. В.
2019
Харчові технології. Ч 1.
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2018
Харчові технології
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Черемська, Т. В.
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Плотнікова, Раїса Валеріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Гурський, Петро Васильович
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Симакова, Інна Володимирівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2020
Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
Пивоваров, Павло Петрович
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Тищенко, Ольга Павлівна
;
Гринченко, Наталя Генадіївна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Нагорний, Олександр Юрійович
;
Рябець, Ольга Юріївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Боковець, Сергій Петрович
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 1
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Боковець, Сергій Петрович
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 2
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Боковець, Сергій Петрович
2017-01-10
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Перцевой, Микола Федорович
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Колесник, Аліна Олексіївна
;
Усатюк, Світлана Іванівна
;
Федак, Наталя Василівна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Душенок, Дмитро Костянтинович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
Просмотр
Автор
6
Камсуліна, Наталія Валеріївна
5
Гурський, Петро Васильович
5
Дроменко, Олена Борисівна
5
Котляр, Олег Володимирович
5
Мельник, Оксана Юріївна
3
Боковець, Сергій Петрович
3
Борисова, Аліна Олексіївна
3
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
3
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
3
Діхтярь, Альона Миколаївна
.
дальше >
Тема
1
whipped
1
xanthan
1
безпека продовольчої сировини
1
борошно
1
борошняний
1
виробництво йогурту
1
висолювання білків
1
властивості м’ясної сировини
1
вологопоглинання ксерогелів
1
вологоутримуючи здатності
.
< предыдущая
дальше >
по дате выпуска
4
2020
3
2021
2
2017
2
2018
1
2015
1
2019
1
2023
Has File(s)
14
true