Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6979
Title: Харчові технології. Практичний курс
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Ботштейн, Белла Борисівна
Черемська, Т. В.
Журавльов, Сергій Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Федак, Наталія Василівна
Маренкова, Тетяна Іванівна
Болгова, Н. В.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Перцевой Ф. В., Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Гурський П. В., Ботштейн Б. Б., Черемська Т. В., Журавльов С. В., Омельченко С. Б., Федак Н. В., Маренкова Т. І., Болгова Н. В. Харчові технології. Практичний курс: навчальний посібник Харків: ХДУХТ, 2018. 164 с.
Abstract: У навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпечності продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів. Видання призначене для навчання студентів-бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал буде корисним для спеціалістів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та практичних працівників, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов’язані з харчовими технологіями.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6979
ISBN: 978-966-405-475-8
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_2_poz_14.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.