Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 14 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2020Харчові технології. Ч. 2.Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна
2018Харчові технології. Практичний курсПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Белла Борисівна; Черемська, Т. В.; Журавльов, Сергій Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Федак, Наталія Василівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Болгова, Н. В.
2019Харчові технології. Ч 1.Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна
2018Харчові технологіїПерцевой, Федір Всеволодович; Черемська, Т. В.; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна; Котляр, Олег Володимирович
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Мельник, Оксана Юріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Симакова, Інна Володимирівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2020Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Тищенко, Ольга Павлівна; Гринченко, Наталя Генадіївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Омельченко, Світлана Борисівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Рябець, Ольга Юріївна; Мельник, Оксана Юріївна; Боковець, Сергій Петрович
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 1Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 2Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович
2017-01-10Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоПерцевой, Федір Всеволодович; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Колесник, Аліна Олексіївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Федак, Наталя Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович; Омельченко, Світлана Борисівна