181 - "Харчові технології" (Магістри) : [147] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 147
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розроблення проєкту технології кремів на основі жирового напівфабрикату для десертної продукціїОмельченко, Світлана Борисівна; Орищенко, Валерія Богданівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології пасти закусочної на основі сквашених вершківОмельченко, Світлана Борисівна; Гарбуз, Дмитро Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення харчової продукції з гетерогенною (пінною) структурою з використанням аквафабиГринченко, О. О.; Кузьміна (Філіна), Анастасія Михайлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології борошняних страв з використанням безглютенових видів борошнаЧорна, Ніна Вікторівна; Кравченко, Олена Романівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування технології охолодженої м'ясної січеної кулінарної продукції централізованого виробництваЧорна, Ніна Вікторівна; Діденко, Олексій Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування технології паштетів з використанням білкових компонентівКолеснікова, Марина Борисівна; Хлопова, Анастасія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування технології борошняних виробів з додаванням стабілізованих рисових висівокРадченко, Анна Едуардівна; Славінський, Юрій Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення ресурсозберігаючої технології снеків на основі вторинної сировини з риби та овочівПивоваров, Павло Петрович; Сятиня, Володимир Васильович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології м'ясного напівфабрикату для хачабургеруОмельченко, Світлана Борисівна; Єгоров, Данило Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології холодних соусів емульсійного типу з використанням дієтичних добавок на основі рослинної сировиниОмельченко, Світлана Борисівна; Никитюк, Даніїл Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Наукове обгрунтування технології ньокків заморожених із використанням концентратів молочних білків «Mlekovita»Андрєєва, Світлана Сергіївна; Цьох, Олег Олегович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології збитих молочних десертів з використанням мо-лочної сироватки та плодово-овочевих наповнювачівЮрченко, Світлана Леонідівна; Теслюк, Артем Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Наукове обґрунтування технології запіканки «Мильяччо» на основі сиру «Рікотта»Пивоваров, Євген Павлович; Резниченко, Іван Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології ковбасок-гриль для закладів ресторанного господарстваСерік, Максим Леонідович; Колесник, Максим Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Наукове обґрунтування технології сумішей сухих для соусів з використанням полісахаридівДіхтярь, Альона Миколаївна; Русакович, Владислав Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування технології жельованої десертної продукції з використанням сухих сумішейФедак, Наталя Василівна; Кононенко, Кирило Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Наукове обґрунтування технології желейних кондитерських виробів з використанням поля надвисоких частотФощан, Андрій Леонтійович; Колесніченко, Дмитро Костянтинович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування проєкту технології соусів холодних, збагачених поліненасиченими жирними кислотами, для впровадження в дієтичному харчуванніФедак, Наталя Василівна; Долгіх, Данило Русланович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології «Суфле лососеве» на основі альгінового і карагінанового гідрогелейДейниченко, Григорій Вікторович; Зелік, Роман Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології соусів з використанням молочної сировини та її впровадження в шкільному харчуванніДейниченко, Григорій Вікторович; Кухтіна, Маргарита Олегівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 147