Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 2 (14)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 63 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
...
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
;
Олійник, С. Г.
2011
Новий метод експертизи м’яса птиці
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Гасай, Є. Л.
;
Гордієнко, В. В.
2011
Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Бабіч, А. О.
;
Сюсель, О. О.
2011
Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії
Мурликіна, Н. В.
2011
Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Ільдірова, С. К.
;
Большакова, В. А.
2011
Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок
Сафонова, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
2011
Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру
Дюкарева, Г. І.
;
Білецька, Я. О.
2011
Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача
Білецька, Я. О.
2011
Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів
Бенчук, О. П.
;
Чернявська, Н. Г.
;
Машта, Н. О.
2011
Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого
Холодова, О. А.
;
Сафонова, О. М.
Discover
Author
7
Павлюк, Р. Ю.
6
Погарська, В. В.
4
Потапов, В. О.
3
Захаренко, В. О.
3
Лисюк, Г. М.
3
Максимова, Н. П.
3
Одарченко, М. С.
3
Погожих, М. І.
3
Постнов, Г. М.
2
Білецька, Я. О.
.
next >
Subject
4
навчальний процес
2
БАР
2
борошняні кондитерські вироби
2
дикоросла плодово-ягідна сировина
2
дієтичні добавки
2
ЗТП-сушіння
2
козине молоко
2
макаронні вироби
2
оздоровче харчування
2
технологія хліба
.
next >
Date issued
63
2011