Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 2 (14)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 63.
назад
1
2
3
4
...
7
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2011
Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
;
Олійник, С. Г.
2011
Новий метод експертизи м’яса птиці
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Гасай, Є. Л.
;
Гордієнко, В. В.
2011
Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Бабіч, А. О.
;
Сюсель, О. О.
2011
Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії
Мурликіна, Н. В.
2011
Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Ільдірова, С. К.
;
Большакова, В. А.
2011
Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок
Сафонова, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
2011
Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру
Дюкарева, Г. І.
;
Білецька, Я. О.
2011
Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача
Білецька, Я. О.
2011
Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів
Бенчук, О. П.
;
Чернявська, Н. Г.
;
Машта, Н. О.
2011
Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого
Холодова, О. А.
;
Сафонова, О. М.
Просмотр
Автор
7
Павлюк, Р. Ю.
6
Погарська, В. В.
4
Потапов, В. О.
3
Захаренко, В. О.
3
Лисюк, Г. М.
3
Максимова, Н. П.
3
Одарченко, М. С.
3
Погожих, М. І.
3
Постнов, Г. М.
2
Білецька, Я. О.
.
дальше >
Тема
4
навчальний процес
2
БАР
2
борошняні кондитерські вироби
2
дикоросла плодово-ягідна сировина
2
дієтичні добавки
2
ЗТП-сушіння
2
козине молоко
2
макаронні вироби
2
оздоровче харчування
2
технологія хліба
.
дальше >
по дате выпуска
63
2011
Has File(s)
63
true