Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
Наукові видання
Монографії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Полевич, Віталій Вадимович
;
Савгіра, Юрій Олексійович
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Поліщук Галина Євгеніївна
2018
Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Потапов, Володимир Олексійович
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2015
Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів
Мурликіна, Наталя Віталіївна
;
Янчева, Марина Олександрівна
2015
Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
Потапов, Володимир Олексійович
;
Янчева, Марина Олександрівна
2018
Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Погожих, Микола Іванович
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2021
Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Шубіна, Лідія Юріївна
2016
Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Погожих, Микола Іванович
2023
Обгрунтування технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленням
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Янчева, Марина Олександрівна
2019
Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілзуючої дії: монографія. Ч. 3
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Гросул, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
Discover
Author
5
Гринченко, Ольга Олексіївна
4
Дроменко, Олена Борисівна
4
Желєва, Тетяна Сергіївна
2
Михайлов, Валерій Михайлович
2
Погожих, Микола Іванович
2
Потапов, Володимир Олексійович
1
Гросул, Вікторія Анатоліївна
1
Гурський, Петро Васильович
1
Крайнюк, Людмила Миколаївна
1
Мурликіна, Наталя Віталіївна
.
next >
Subject
4
м'ясні напівфабрикати
2
замороженні напівфабрикати
2
м'ясні продукти
1
безпечність кишкових оболонок
1
використання
1
вміст токсичних елементів
1
експерименти
1
емульгатори
1
емульсії
1
замороженні
.
next >
Date issued
2
2020 - 2023
7
2010 - 2019
Has File(s)
9
true