Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21636
Title: | Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів |
Authors: | Мурликіна, Наталя Віталіївна Янчева, Марина Олександрівна |
Keywords: | емульгатори;м’ясні напівфабрикати;м’ясні січені вироби;технологія м’яса |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 207 с |
Abstract: | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технологій м’ясних січених виробів стабільної якості з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» і за спеціальностями «Технології харчування», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21636 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_emul_hatory_2018.pdf | 2.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.