Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21636
Title: Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів
Authors: Мурликіна, Наталя Віталіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Keywords: емульгатори;м’ясні напівфабрикати;м’ясні січені вироби;технологія м’яса
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 207 с
Abstract: У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технологій м’ясних січених виробів стабільної якості з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» і за спеціальностями «Технології харчування», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21636
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_emul_hatory_2018.pdf2.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.