Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53238
Title: | Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілзуючої дії: монографія. Ч. 3 |
Authors: | Янчева, Марина Олександрівна Гринченко, Ольга Олексіївна Гросул, Вікторія Анатоліївна Дроменко, Олена Борисівна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Янчева М. О., Гринченко О. О., Гросул В. А., Дроменко О. Б. Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілзуючої дії: монографія. у 3 ч. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 3. 113 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53238 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_Yakist_19_3.pdf | 12.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.