Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53238
Title: Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілзуючої дії: монографія. Ч. 3
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гросул, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Гринченко О. О., Гросул В. А., Дроменко О. Б. Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілзуючої дії: монографія. у 3 ч. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 3. 113 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53238
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Yakist_19_3.pdf12.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.