Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23314
Title: | Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока |
Authors: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Юрченко, Світлана Леонідівна Полевич, Віталій Вадимович Савгіра, Юрій Олексійович Янчева, Марина Олександрівна Поліщук Галина Євгеніївна |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока: монографія; Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, С.Л. Юрченко [та ін.]. Харків : ХДУХТ, 2010. 224 с. |
Abstract: | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання молочного білка для виготовлення кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, аспірантів, студентів, що займаються науковою роботою. Запропоноване видання має достатній візуальний супровід, перелік технічних питань та рекомендовану науково-методичну літературу, розраховане також на інженерів-технологів, що працюють в переробній молочній галузі та прагнуть поглибити свої знання з даного наукового напрямку. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23314 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_BILKIV MOLOKA_2010.pdf | 4.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.