Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 71 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Поліпшення споживних властивостей і збереженості печиваЧорна, Т. О.; Тютюнник, Д. О.
2011Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережіБачинська, Я. О.; Аліпова, Ю. П.
2011Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировиниДубова, Г. Є.
2011Вплив активності води на мікробіологічні показники м’ясних січених виробів, збагачених кальціємКолесник, Т. Л.; Колесник, А. О.
2011Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній водіМихайленко, В. Г.; Князева, О. І.; Гиль, З. П.; Волошин, П. В.
2011Cолюбілізація соняшникової олії водяними розчинами Твін-80Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.
2011Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМРОдарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2011Обґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберіганняОдарченко, Д. М.; Бабіч, А. О.
2011Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервівОдарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Гасай, Є. Л.
2011Жирно-кислотний склад виробів із пісочного тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировиниСтолярчук, В. М.; Педань, О. О.; Остапенко, К. М.