Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5782
Title: Жирно-кислотний склад виробів із пісочного тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировини
Authors: Столярчук, В. М.
Педань, О. О.
Остапенко, К. М.
Keywords: нетрадиційна рослинна сировина;пісочне тісто;кулінарні вироби;жирнокислотний склад
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Столярчук В. М., Педань О. О., Остапенко К. М. Жирно-кислотний склад виробів із пісочного тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 60-65.
Abstract: Розглянуто питання перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини в технології пісочного тіста для кулінарних виробів. Досліджено зміну жирнокислотного складу виробів із використанням олійної сировини (гарбузового та соняшникового насіння, волоських горіхів).
The problem is devoted to making technology of flour cooking products of non-traditional vegetable materials. Here is investigated variability of fatty-acid content products with oilseed (pumpkin and sunflower seed, walnut).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5782
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_12.pdf227.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.