Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 71.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Т. В.; Миронов, Д. А.; Уланова, О. О.
2011Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберіганняХомич, Г. П.; Капрельянц, Л. В.; Земелєв, С. А.
2011Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тваринГалух, Б. І.; Дроник, Г. В.
2011Напружений стан стрічки підвісного конвеєра для транспортування сипких харчових продуктівБельмас, І. В.; Бобильова, І. Т.
2011Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівліШеломієнко, Н. В.; Павленко, Л. О.
2011Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозріванняСавінок, О. М.; Літвінова, І. О.
2011Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молокаРижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А.
2011Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальціюКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.
2011Леткі компоненти коньячних виробівСелютіна, Г. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Щербакова, Т. В.
2011Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковкеТимошенкова, И. А.; Перкель, Р. Л.