Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 1 (13)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 71.
назад
1
2
3
4
...
8
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2011
Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
Капліна, Т. В.
;
Миронов, Д. А.
;
Уланова, О. О.
2011
Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання
Хомич, Г. П.
;
Капрельянц, Л. В.
;
Земелєв, С. А.
2011
Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин
Галух, Б. І.
;
Дроник, Г. В.
2011
Напружений стан стрічки підвісного конвеєра для транспортування сипких харчових продуктів
Бельмас, І. В.
;
Бобильова, І. Т.
2011
Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі
Шеломієнко, Н. В.
;
Павленко, Л. О.
2011
Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання
Савінок, О. М.
;
Літвінова, І. О.
2011
Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока
Рижкова, Т. М.
;
Бондаренко, Т. А.
2011
Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
Крутовий, Ж. А.
;
Манжос, Н. В.
;
Запаренко, Г. В.
2011
Леткі компоненти коньячних виробів
Селютіна, Г. А.
;
Овчиннікова, І. Ф.
;
Щербакова, Т. В.
2011
Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке
Тимошенкова, И. А.
;
Перкель, Р. Л.
Перегляд
Автор
7
Погожих, М. І.
3
Артеменко, В. С.
3
Бубенець, І. Г.
3
Головко, М. П.
3
Непочатих, Т. А.
3
Одарченко, А. М.
3
Одарченко, Д. М.
3
Торяник, О. І.
3
Шеломієнко, Н. В.
3
Янчева, М. О.
.
далі >
Тема
5
якість
3
безпечність
2
водяні розчини
2
математична модель
2
молочна сировина
2
напівфабрикат кістковий харчовий ...
2
перепідготовка спеціалістів із ма...
2
пшеничне борошно
2
раціони одноразового споживання
2
ЯМР-дослідження
.
далі >
за датою випуску
71
2011
Has File(s)
71
true