Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 136.
Знайдені зібрання:
Назва зібрання
Випуск 2 (14)
Випуск 1 (13)
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Олійник, С. Г.
2011Новий метод експертизи м’яса птиціОдарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Гасай, Є. Л.; Гордієнко, В. В.
2011Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберіганняОдарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Бабіч, А. О.; Сюсель, О. О.
2011Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової оліїМурликіна, Н. В.
2011Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2011Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавокСафонова, О. М.; Гавриш, Т. В.
2011Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіруДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2011Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувачаБілецька, Я. О.