Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62209
Title: Цільнозернове спельтове борошно – перспективна сировина для виробництва хліба підвищеної харчової цінності
Authors: Поліщук, Д. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Поліщук Д. П. Цільнозернове спельтове борошно – перспективна сировина для виробництва хліба підвищеної харчової цінності. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. С. Г. Олійник. Харків: ДБТУ, 2024. С. 153
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62209
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_154-154.pdf107.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.