Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62204
Title: Аспекти сталого підходу до харчування як важлива складова збереження екосистеми
Authors: Кукуруза, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Філіппова, О. Ю.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кукуруза А. В. Аспекти сталого підходу до харчування як важлива складова збереження екосистеми. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. Ю. Філіппова. Харків: ДБТУ, 2024. С. 147
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62204
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_148-148.pdf107.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.