Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62214
Title: Створення рецептури багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів з урахуванням їх поживної цінності
Authors: Курбанов, Б. Л.
Маліков, К. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Фоміна, І. М.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Курбанов Б. Л., Маліков К. С. Створення рецептури багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів з урахуванням їх поживної цінності. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. І. М. Фоміна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 159
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62214
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_160-160.pdf106.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.