Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62207
Title: Зернові батончики з інуліном для здорових перекусів
Authors: Маркова, Н. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Мурликіна, Н. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Маркова Н. С. Зернові батончики з інуліном для здорових перекусів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Н. В. Мурликіна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 151
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62207
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_152-152.pdf108.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.