Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [12] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробівГавриш, Т. В.; Василенко, М. В.
2024Актуальність і шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробівКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Буштаков, І. С.
2024Дослідження ефективності псиліуму як натурального поліпшувача у хлібопеченніГавриш, Т. В.; Бутенко, Є. В.
2024Вплив температури та відносної вологості на вуглеводно-амілазний комплекс жита під час зберіганняГавриш, Т. В.; Букін, А. Ю.
2024Наукові підходи до використання цукрозамінників у технології діабетичного печиваСамохвалова, О. В.; Букбантаєва, А. М.
2024Удосконалення технології морозива з використанням ферментативної сировиниБондаренко, С. Ю.
2024Здобне печиво з гелем із насіння чіа та порошком хурмиДорохович, В. В.; Бозняк, А. А.
2024Створення нових видів томатних соусів із використанням місцевої сировиниДущак, О. В.; Бічашвілі, А. Д.
2024Побічні продукти сокового виробництва – перспективна сировина для змішаних напоївЛапицька, Н. В.; Білобородько, А. С.
2024Modern cosmetology and the use of tomato oil extract in anti-aging and moisturizing skin careKizatova, M. Zh.; Beknazar, R. R.
2024The development of gluten-free flour blendsKizatova, M. Zh.; Anara, M. M.
2024Комплексні рішення для підприємств харчової промисловості: презентація групи компаній Balex CompanyКравчук, Д. О.; Середа, Н. Д.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12