Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [124] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Кокосове борошно як новий інгредієнт у виробництві хлібаСтепанькова, Г. В.; Самойленко, Д. В.
2024Доцільність використання мінерально-органічної добавки в технологіях м՚ясних кулінарних виробівЖеребкін, М. В.; Сагітов, О. М.
2024The prospect of using dairy products in ciabatta recipesHryshchenko, А.; Rudenko, O.
2024Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінностіСтепанькова, Г. В.; Рублевський, Є. О.
2024Харчові водорості як джерело нутрієнтів для психічного здоров՚я і ментального благополуччяПешук, Л. В.; Приходько, Д. Ю.
2024Мармеладні вироби на основі рослинної сировиниКасабова, К. Р.; Паньков, М. С.; Решетняк, В. В.
2024Інноваційні технологічні підходи до створення емульсійних продуктів на основі локальної сировиниПешук, Л. В.; Панасюк, А. Г.
2024Перспективи використання шроту та борошна волоського горіха в технології вівсяного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Ніколенко, Г. П.
2024Доцільність використання волоського горіха в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівФоміна, І. М.; Мирошниченко, О. П.; Маліков, К. С.
2024Штучні підсолоджувачі: досвід і перспективи використання в харчових технологіяхЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мануєнков, Д. О.
2024Обґрунтування перспектив використання суміші «KrioMeat» у складі м՚ясних заморожених напівфабрикатівЖелєва, Т. С.; Лой, В. В.
2024Вплив кольору харчових продуктів на вибір споживачаШутюк, В. В.; Клещук, О. О.
2024Гарбузовий мармелад як складова сезонного меню ресторануСилка, І. М.; Кибиш, О.; Шепелєва, О.
2024Шляхи підвищення харчової цінності капкейківКасабова, К. Р.; Калюжна, Ю. С.
2024Підвищення харчової цінності рахат-лукуму шляхом використання рослинної сировиниЗагорулько, А. М.; Бабаєв, С. О.
2024Особливості використання багатокомпонентних розсолів у технології делікатесної продукції за принципом «clean label»Гринченко, Н. Г.; Жилін, І. І.
2024Дослідження властивостей морквяного й гарбузового порошків із метою їх використання в технології імбирного печиваЛапицька, Н. В.; Дубина, О. А.
2024Особливості використання каротиновмісної сировини в технології бісквітних виробівШидакова-Каменюка, О. Г.; Довгань, М. В.
2024Особливості використання м’яса кролів у рамках розробки бізнес-плану спеціалізованого цеху з їх переробкиГринченко, Н. Г.; Глущенко, А. В.
2024Ядро соняшнику як складова в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівФоміна, І. М.; Войтенко, Д. Є.; Маліков, К. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124