Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Кокосове борошно як новий інгредієнт у виробництві хліба | Степанькова, Г. В.; Самойленко, Д. В. |
2024 | Доцільність використання мінерально-органічної добавки в технологіях м՚ясних кулінарних виробів | Жеребкін, М. В.; Сагітов, О. М. |
2024 | The prospect of using dairy products in ciabatta recipes | Hryshchenko, А.; Rudenko, O. |
2024 | Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності | Степанькова, Г. В.; Рублевський, Є. О. |
2024 | Харчові водорості як джерело нутрієнтів для психічного здоров՚я і ментального благополуччя | Пешук, Л. В.; Приходько, Д. Ю. |
2024 | Мармеладні вироби на основі рослинної сировини | Касабова, К. Р.; Паньков, М. С.; Решетняк, В. В. |
2024 | Інноваційні технологічні підходи до створення емульсійних продуктів на основі локальної сировини | Пешук, Л. В.; Панасюк, А. Г. |
2024 | Перспективи використання шроту та борошна волоського горіха в технології вівсяного печива | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Ніколенко, Г. П. |
2024 | Доцільність використання волоського горіха в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів | Фоміна, І. М.; Мирошниченко, О. П.; Маліков, К. С. |
2024 | Штучні підсолоджувачі: досвід і перспективи використання в харчових технологіях | Євлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мануєнков, Д. О. |
2024 | Обґрунтування перспектив використання суміші «KrioMeat» у складі м՚ясних заморожених напівфабрикатів | Желєва, Т. С.; Лой, В. В. |
2024 | Вплив кольору харчових продуктів на вибір споживача | Шутюк, В. В.; Клещук, О. О. |
2024 | Гарбузовий мармелад як складова сезонного меню ресторану | Силка, І. М.; Кибиш, О.; Шепелєва, О. |
2024 | Шляхи підвищення харчової цінності капкейків | Касабова, К. Р.; Калюжна, Ю. С. |
2024 | Підвищення харчової цінності рахат-лукуму шляхом використання рослинної сировини | Загорулько, А. М.; Бабаєв, С. О. |
2024 | Особливості використання багатокомпонентних розсолів у технології делікатесної продукції за принципом «clean label» | Гринченко, Н. Г.; Жилін, І. І. |
2024 | Дослідження властивостей морквяного й гарбузового порошків із метою їх використання в технології імбирного печива | Лапицька, Н. В.; Дубина, О. А. |
2024 | Особливості використання каротиновмісної сировини в технології бісквітних виробів | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Довгань, М. В. |
2024 | Особливості використання м’яса кролів у рамках розробки бізнес-плану спеціалізованого цеху з їх переробки | Гринченко, Н. Г.; Глущенко, А. В. |
2024 | Ядро соняшнику як складова в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів | Фоміна, І. М.; Войтенко, Д. Є.; Маліков, К. С. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124