Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 801 (Search time: 0.017 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Олійник, С. Г.
2011Новий метод експертизи м’яса птиціОдарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Гасай, Є. Л.; Гордієнко, В. В.
2011Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберіганняОдарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Бабіч, А. О.; Сюсель, О. О.
2011Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової оліїМурликіна, Н. В.
2011Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2011Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавокСафонова, О. М.; Гавриш, Т. В.
2011Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіруДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2011Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувачаБілецька, Я. О.
2011Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктівБенчук, О. П.; Чернявська, Н. Г.; Машта, Н. О.
2011Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованогоХолодова, О. А.; Сафонова, О. М.