Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 901 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонахСирохман, І. В.; Овчиннікова, І. Ф.; Чернова, Н. А.
2010Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати водуКолесник, А. О.; Колесник, Т. Л.; М’ячиков, О. В.
2010Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення УкраїниБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г.
2010Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тістаОдарченко, Д. М.; Балим, В. Ю.; Гасай, Є. Л.; Бабіч, А. О.
2010Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру, виготовленого із козиного молокаРижкова, Т. М.
2010Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетівГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Головко, Т. М.
2010Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тістаОдарченко, М. С.; Винник, Л. О.; Сюсель, О. О.
2010Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2010Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертівАгафонова, Ю. Ю.; Прокудіна, В. Ю.; Василець, К. К.
2010Підвищення товарознавчих властивостей замороженої рибиПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Сподар, К. В.