Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 123
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Кріоскопічні дослідження м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії | Янчева, М. О.; Желєва, Т. С. |
2014 | Дослідження впливу емульсійної системи на зміни в ліпідній фракції напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених | Янчева, М. О.; Дроменко, О. Б. |
2014 | Вивчення структурно-механічних властивостей закусочних паст | Скуріхіна, Л. А.; Димитрієвич, Л. Р.; Павлоцька, Л. Ф. |
2014 | Вплив добавки білково-мінеральної на споживні характеристики м’ясних емульсійних виробів | Серік, М. Л.; Шурдук, І. В. |
2014 | Жирнокислотний склад борошна сочевиці та пряно-ароматичних рослин | Паска, М. З.; Маркович, І. І. |
2014 | Аналіз переваг і недоліків ковбасних оболонок | Онищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю. |
2014 | Емульгатори для стабілізації якості жирів і жировмісних продуктів | Мурликіна, Н. В. |
2014 | Збагачення м’ясних січених виробів нетрадиційними добавками рослинного походження | Мостова, Л. М.; Кобзарь, А. А. |
2014 | Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів драглеподібної структури | Камсуліна, Н. В. |
2014 | Сучасні аспекти використання нетрадиційної м’ясної сировини в технологічних процесах виробництва м’ясопродуктів | Гринченко, Н. Г.; , В. А.Большакова |
2014 | Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатину | Головко, М. П.; Скляр, А. О. |
2014 | Разработка и внедрение в производство нанотехнологий переработки пшеничных отрубей | Павлюк, Р. Ю.; Погарская, В .В.; Наконечная, Ю. Г.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Лосева, С. М. |
2014 | Дослідження властивостей м’ясних систем із використанням гідроколоїдів | Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г. |
2014 | Використання гідроколоїдів рослинного походження в технології м’ясних січених напівфабрикатів | Ястреба, Ю. А. |
2014 | Удосконалення технології кексів із додаванням порошку дикорослих ягід. | Дібрівська, Н. В. |
2014 | Получение ароматических концентратов и перспективы их использования | Дубова, Г. Е.; Овчинникова, С. А.; Роговая, Н. В. |
2014 | Удосконалення технології кексів із додаванням порошку дикорослих ягід | Дібрівська, Н. В. |
2014 | Про тенденції впровадження у виробництво оригінальних сортів пива | Мельник, І. В.; Гнатовська, Д. О. |
2014 | Определение ароматических кислот в виноградных винах с использованием твердофазной люминесцентной спектроскопии | Бельтюкова, С. В.; Ливенцова, Е. О |
2014 | Використання карагінану в технології солодких страв оздоровчого призначення | Жулінська, О. В.; Волкова, А. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 123