Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" : [123] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 123
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Кріоскопічні дослідження м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної діїЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.
2014Дослідження впливу емульсійної системи на зміни в ліпідній фракції напівфабрикатів м’ясних посічених замороженихЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.
2014Вивчення структурно-механічних властивостей закусочних пастСкуріхіна, Л. А.; Димитрієвич, Л. Р.; Павлоцька, Л. Ф.
2014Вплив добавки білково-мінеральної на споживні характеристики м’ясних емульсійних виробівСерік, М. Л.; Шурдук, І. В.
2014Жирнокислотний склад борошна сочевиці та пряно-ароматичних рослинПаска, М. З.; Маркович, І. І.
2014Аналіз переваг і недоліків ковбасних оболонокОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.
2014Емульгатори для стабілізації якості жирів і жировмісних продуктівМурликіна, Н. В.
2014Збагачення м’ясних січених виробів нетрадиційними добавками рослинного походженняМостова, Л. М.; Кобзарь, А. А.
2014Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів драглеподібної структуриКамсуліна, Н. В.
2014Сучасні аспекти використання нетрадиційної м’ясної сировини в технологічних процесах виробництва м’ясопродуктівГринченко, Н. Г.; , В. А.Большакова
2014Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатинуГоловко, М. П.; Скляр, А. О.
2014Разработка и внедрение в производство нанотехнологий переработки пшеничных отрубейПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В .В.; Наконечная, Ю. Г.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Лосева, С. М.
2014Дослідження властивостей м’ясних систем із використанням гідроколоїдівБольшакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.
2014Використання гідроколоїдів рослинного походження в технології м’ясних січених напівфабрикатівЯстреба, Ю. А.
2014Удосконалення технології кексів із додаванням порошку дикорослих ягід.Дібрівська, Н. В.
2014Получение ароматических концентратов и перспективы их использованияДубова, Г. Е.; Овчинникова, С. А.; Роговая, Н. В.
2014Удосконалення технології кексів із додаванням порошку дикорослих ягідДібрівська, Н. В.
2014Про тенденції впровадження у виробництво оригінальних сортів пиваМельник, І. В.; Гнатовська, Д. О.
2014Определение ароматических кислот в виноградных винах с использованием твердофазной люминесцентной спектроскопииБельтюкова, С. В.; Ливенцова, Е. О
2014Використання карагінану в технології солодких страв оздоровчого призначенняЖулінська, О. В.; Волкова, А. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 123