Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59624
Title: Сучасні аспекти використання нетрадиційної м’ясної сировини в технологічних процесах виробництва м’ясопродуктів
Authors: Гринченко, Н. Г.
, В. А.Большакова
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Сучасні аспекти використання нетрадиційної м’ясної сировини в технологічних процесах виробництва м’ясопродуктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 232-233.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59624
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-233.pdf103.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.