Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59517
Title: Використання карагінану в технології солодких страв оздоровчого призначення
Authors: Жулінська, О. В.
Волкова, А. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Жулінська О. В., Волкова А. В. Використання карагінану в технології солодких страв оздоровчого призначення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 215-217.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59517
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-217.pdf112.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.