Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59622
Title: Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатину
Authors: Головко, М. П.
Скляр, А. О.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Скляр А. О. Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатину. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 230-231.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59622
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-231.pdf105.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.