Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59630
Title: Жирнокислотний склад борошна сочевиці та пряно-ароматичних рослин
Authors: Паска, М. З.
Маркович, І. І.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Паска М. З., Маркович І. І. Жирнокислотний склад борошна сочевиці та пряно-ароматичних рослин. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 242-243.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59630
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-243.pdf104.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.